BigReca - Iaşi

Contact: 0757.047.588
Facebook Bigreca

Brand > Piatra decorativa

Piatra decorativaPiatra decorativa
Piatra naturala                                                                                                                   
 
Piatra naturala decorativa este un produs care nu se va demoda niciodată cu trecerea timpului. Pentru piatra naturala decorativa nu exista înlocuitor. Folosit din cele mai vechi timpuri , acest material realizează combinația ideala intre eleganta și durabilitate. Piatra rămâne un produs natural 100% iar caracteristicile sale îl fac recomandat pentru construcții durabile și rezistente.
 
Pentru placările cu piatra naturala avem modele din piatra special concepute, acestea fiind pietre cu proprietăți speciale pentru mediul interior sau exterior.
 
Gama de piatra naturala decorativa pe care societatea noastră v-o pune la dispoziție, provine din : Grecia, Turcia,  Siria, China, Italia, Bulgaria, România.
 
Piatra naturala decorativa este un produs care nu se va demoda niciodata cu trecerea timpului. Pentru piatra naturala decorativa nu extista inlocuitor. Folosit din cele mai vechi timpuri , acest material realizeaza combinatia ideala intre eleganta si durabilitate. Piatra ramane un produs natural 100% iar caracteristicile sale il fac recomandat pentru constructii durabile si rezistente. 
 
Pentru placarile cu piatra naturala avem modele din piatra special concepute, acestea fiind pietre cu proprietati speciale pentru mediul interior sau exterior.
Gama de piatra naturala decorativa pe care societatea noastra v-o pune la dispozitia dvs provine din : Grecia, Turcia,  Siria, China, Italia, Bulgaria, Romania.

Nu sunt brand-uri în această categorie!