BigReca - Iaşi

Contact: 0757.047.588
Facebook Bigreca

Brand > Granit

GranitGranit
Granitul                                                                                                                              
 
Granitul este o rocă foarte dură, cu o structura cristalină vizibilă conţinând în principal cuarţ, feldspaţ sau minerale de culoare închisă că mică, într-o gama mare de culori şi texturi pentru toate tipurile de design.​​ Aspectul granitului este diferit în masă lui, iar culoarea variază de la cenuşiu deschis până la albăstrui, roşu, galben şi multe altele.
 
Datorită caracteristicilor sale tehnice, granitul se poate folosi cu succes la interior, dar se recomandă cu precădere la exterior. Este adecvat pentru spaţii publice, instituţii, zone comerciale, pentru zone cu trafic intens sau monumente. Din granit se prelucrează o diversitate mare de produse: trepte, contratepte, glafuri, blaturi de bucătărie, blaturi de baie, pardoseli.
Fiind o piatră foarte dura este recomandat pentru pavarea străzilor şi curţilor, placarea trotuarelor şi aleilor.
 
Granitul este rezistent la acţiunea multor acizi şi soluţii caustice, nu se pătează în contact cu acizi precum sucul de lămâie, vinul, oţetul. Este rezistent la temperaturi mari şi nu se crapă sau deformează la contactul cu un obiect. Se zgârie foarte greu.
În prezent, granitului se exploatează în ţări precum Brazilia, Italia, Spania, Norvegia, Belgia, China, SUA, Canada sau India.
 
 
 Granitul este o roca foarte dura, cu o structura cristalina vizibila conținând în principal cuart,  feldspat sau minerale de culoare închisă ca mica, intr-o gama mare de culori si texturi pentru toate tipurile de design. .  Aspectul granitului este diferit in masa lui, iar culoarea variaza de la cenusiu deschis pana la albastrui, rosu, galben si multe altele.
 
 
Datorita caracteristicilor sale tehnice, granitul se poate folosi cu succes la interior, dar se recomanda cu precadere la exterior. Este adecvat pentru spatii publice, institutii, zone comerciale, pentru zone cu trafic intens sau monumente. Din granit se prelucreaza o diversitate mare de produse: trepte, contratepte , glafuri, blaturi de bucatarie, blaturi de baie, pardoseli.
Fiind o piatra foarte dura este recomandat pentru pavarea strazilor si curtilor, placarea trotuarelor si aleilor.
 
 Granitul este rezistent la actiunea multor acizi şi soluţii caustice, nu se pateaza in contact cu acizi precum sucul de lamaie, vinul, otetul, sucuri de portocale. Este rezistent la temperaturi mari si nu se crapa sau deformeaza la contacul cu un obiect. Se zgarie foarte greu.
 
 
In prezent, granitului se exploateaza in tari precum Brazilia, Italia, Spania, Norvegia, Belgia, China, SUA, Canada sau India

Nu sunt brand-uri în această categorie!